Forum

Acum avem un forum pentru discutii

Adresa forumului  http://jurilovca.forumactual.netRăspunsuri

 1. mi-a placut foarte mult ‘istoria rusilor staroveri’ un film sensibil si in acelasi timp deosebit din punctul meu de vedere, felicitari celor care au postat acest film , nu trebuie sa ne uitam stramosi care s-au jertfit pentru ca noi sa avem credinta noastra, si noi trebuit sa facem totul pentru a o transmite mai departe.

 2. Noul primar al comunei Jurilovca nu a auzit de incalzire globala?probabil la 6 Martie stirile ajung mai greu!Paul,explica-i d-lui cum sta treaba.Unde sa te ascunzi in arsita zilei daca nu la umbra unui copac pus de parintii,bunicii nostri!Asteptam ceva constructiv pentru comuna,nu se incepe un mandat cu demolari.Sa faca ce a promis in campanie!Cred ca nu a spus atunci nimic de taierea copacilor!Sper sa se ia atitudine fata de aceasta masura,revoltati-va oameni buni!Primarul trebuie sa intrebe locuitorii comunei daca sunt de acord cu taierea copacilor!La 6 Martie ati finalizat aceasta actiune?Astept raspuns de la Dl Primar!!!!!Dr.Turturean Zoia adresa email:dariapavlov@yahoo.com

  • Lasand mistocareala din comentariul de mai sus la o parte, nu inteleg nemultumirea d-voastra. In Jurilovca in sfarsit a inceput sa se cunoasca o mana de om gospodar si ca orice om gospodar isi face curatenie pe domeniul public( acolo unde intra si toaletarea copacilor, care presupune si taierea acelor copaci care reprezinta un pericol public). Daca doriti un raspuns oficial pe adresa pe care ati dat-o mai sus , plangerile d-voastra trebuie sa le adresati la institutia pe care primarul o conduce.

   • VAI GALINĂ,…. cin tea intepat asa?
    Ai vrut sa spui primar gospodar. Omul gospodar nu face curatenie pe tot domeniu public.
    Si lasand „mistocareala” la o parte, functionarul public trebuie sa raspunda strict si la obiect. NU ARE VOIE sa faca apreciecieri in legatura cu modul, POATE ironic, in care este formulata o sezizare, plangere, reclamatie – daca vocabularul este decent.
    Poate ne spui institutia si mailul sau.

  • Stimata Doamna Turturean,
   Deviza mea, in viata personala si in activitatea profesionala este: FAPTE NU VORBE!
   Am folosit-o in campania electorala si, sunt hotarat sa aplic acest principiu si in activitatea din administratia publica locala.
   Va multumesc, insa, ca mi-ati amintit ca in administratia publica este nevoie si de VORBE – informarea cetateanului privind actiunile si activitatile primariei. Intentionam sa fac aceasta informare – la 6 luni de mandat, voi grabi insa aceasta actiune.
   Actiunea de toaletare a arborilor este in curs, si este necesara pentru facilitarea traficului pietonal si rutier. Astfel, muncitorii taie acele crengi/ramuri care ingreuneaza sau impiedica circulatia (rutiera sau pietonala) si doboara doar copacii uscati. Sunt cazuri in care cetatenii solicita doborarea unui copac din dreptul gospodariei. Precizez de asemenea, ca aceasta actiune a fost demarata ca urmare a numeroase sesizari si cereri primite de la cetateni.

   Cu stima,

   Eugen Ion
   Primarul Comunei Jurilovca

   http://www.primariajurilovca.ro
   primariajurilovca@yahoo.com

 3. Hola,

  I’m not sure anybody is interested or not, but here is a website i’ve found that offers a contest giving them away. it’s easy & painless to enter & FREE!! How To Get I-Phone 4S

  GL

 4. va salut, aduc in discutie drumul de centura al localitatii jurilovca, care in loc sa ocoleasca comuna, o tranziteaza, creand un disconfort total locuitorilor de pe strada dumbravei care este neamenajata pt. traficul greu de peste 40t.

 5. Sa moara pupincuristii din primaie si o sa fiu fericit :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Cămara cu gust ..de acasa

Cămara bunicii cu gusturi inca neuitate.

magazinul lui Luca

Eu vreau sa invat sa vand

Gura Portitei blog - Gura Portitei sezon 2014 - Portita 2014

Gura Portitei 2014 . Cazare Gura Portitei 2014. Portita 2012.Un blog pentru cei indragostiti de acest loc si nu numai

Hapi. Riverwoman

Lift up the receiver, I'll make you a believer

Transport Gura Portitei Salupa Gura Portitei 0726.878.038 Salupa Gura Portitei Jurilovca Gura Portitei

Transport Gura Portitei salupa Gura Portitei 0726.878.038 transport jurilovca gura portitei salupa gura portitei .Excursii Delta Dunarii transport Gura Portitei

PSDJurilovca

"PE PRIMUL LOC ESTE OMUL"

Jurilovca online - Comuna Jurilovca -Rusi lipoveni Jurilovca

Jurilovca - Comuna Jurilovca - Rusi lipoveni in Jurilovca-Lipoveni din Jurilovca - traditii si actualitatea rusilor lipoveni

Locuri de munca

Just another WordPress.com weblog

Ecomami - scutece refolosibile, marsupii ergonomice, chestii eco si alte copilarii

Un blog pentru eco-mamici, eco-bebelusi si eco-pitici. Despre scutece refolosibile, despre haine din materiale organice, despre produse cosmetice naturale si nu numai.

%d blogeri au apreciat: