Publicat de: jurilovca | iulie 17, 2014

Cazare Jurilovca Casa Traditionala Lipoveneasca din Jurilovca


Vom promova un pic unitatile de cazare din Jurilovca.

Casa are o vechime de peste o suta de ani (1904). Noi ne-am straduit sa-i pastram aspectul initial pentru cei care se bucura de frumusetea creatiilor populare. Am folosit aceleasi materiale ecologice (stuf, lemn, pamant) pentru construirea unei bai exterioare (dus, lavoar, toaleta) si a unui foisor de 40 mp, cu zona de zi si bucatarie, la care toti turistii au acces.

Pentru transport si agrement avem o lotca de 8, 5/2 metri lungime/latime, cu o capacitate de 8 persoane, al carei pret de inchiriere este de 200 lei/zi, 6 biciclete care se inchiriaza cu 25 lei/zi/bicicleta si 4 caiace (doua single, doua tandem) al caror pret de inchiriere este de 50 lei/zi/caiac.

Cea mai importanta resursa pe care o punem la dispozitia turistilor este cea umana. Toate grupurile sunt insotite, la cerere, gratuit, de un ghid experimentat, bun ciclist si navigator, cunoscator al zonei, al istoriei Dobrogei si al faunei Deltei Dunarii. De asemenea, expertiza noastra va sta la dispozitie gratuit pentru a va planifica si alege traseele si programul.

Am conceput 3 modalitati de achizitionare a serviciilor noastre, care speram sa se plieze pe felul in care fiecare dintre dumneavoastra isi imagineaza vacanta din vara ce vine:

1. Pentru cei care se gandesc, intai de toate, la odihna si relaxare combinate cu cateva plimbari la cele mai apropiate obiective din zona (gura Portitei, Capul Dolosman), tarifele de mai sus, luate individual, credem ca sunt cele mai indicate.

2. Pentru cei activi, care se trezesc dimineata cu gandul la o noua expeditie si care doresc sa experimenteze cat mai multe din ce ofera zona lagunara a Deltei Dunarii, am conceput o oferta care include cazarea, transportul cu barca, o bicicleta si un loc in caiac, toate la pretul de 80 lei/zi/persoana. Cu alte cuvinte, pe langa cazare, dispuneti dupa bunul plac, pe intreaga durata a vacantei, de barca, bicicleta si caiac.

3. Pentru cei care isi doresc o expeditie in salbaticia Deltei Dunarii, pe durata a 3-5 zile, oferta noastra consta in inchirierea lotcii cu 400/lei/zi. In pret intra lotca (echipata cu motor de 20 Cp, vasle si vela), combustibilul motorului si conducatorul ambarcatiunii (care va fi si ghid, ajutor in asezarea si strangerea taberelor etc). In astfel de ture, traseul poate fi stabilit in asa fel incat sa parcurga in totalitate zone salbatice – caz in care vom dormi in corturi iar mancarea o vom pregati la foc sau aragaz de camping – sau poate fi conceput astfel incat sa treaca prin diferite localitati in care se poate manca si dormi la pensiuni.

 

REZERVARI   0724 541 404           Stefan 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

Cămara cu gust ..de acasa

Cămara bunicii cu gusturi inca neuitate.

magazinul lui Luca

Eu vreau sa invat sa vand

Gura Portitei blog - Gura Portitei sezon 2014 - Portita 2014

Gura Portitei 2014 . Cazare Gura Portitei 2014. Portita 2012.Un blog pentru cei indragostiti de acest loc si nu numai

Hapi. Riverwoman

Lift up the receiver, I'll make you a believer

Transport Gura Portitei Salupa Gura Portitei 0726.878.038 Salupa Gura Portitei Jurilovca Gura Portitei

Transport Gura Portitei salupa Gura Portitei 0726.878.038 transport jurilovca gura portitei salupa gura portitei .Excursii Delta Dunarii transport Gura Portitei

PSDJurilovca

"PE PRIMUL LOC ESTE OMUL"

Jurilovca online - Comuna Jurilovca -Rusi lipoveni Jurilovca

Jurilovca - Comuna Jurilovca - Rusi lipoveni in Jurilovca-Lipoveni din Jurilovca - traditii si actualitatea rusilor lipoveni

Locuri de munca

Just another WordPress.com weblog

Ecomami - scutece refolosibile, marsupii ergonomice, chestii eco si alte copilarii

Un blog pentru eco-mamici, eco-bebelusi si eco-pitici. Despre scutece refolosibile, despre haine din materiale organice, despre produse cosmetice naturale si nu numai.

%d blogeri au apreciat: