Publicat de: jurilovca | decembrie 4, 2012

Razim Jurilovca a relansat campionatul!


Publicat la 6.11.2012 | Irinel Călin

Victoria din meciul cu Izbânda a detronat liderul înaintea marelui derby de duminică

jurilovca meci liga IV 300x225 Fotbal Liga a IV a: Razim Jurilovca a relansat campionatul!

Razim Jurilovca a fost duminică performera etapei după ce a legat a treia victorie consecutivă şi contra cui: contra liderului, Izbânda M. Kogălniceanu. La ce forţă, mai ales ofensivă, a arătat în acest sezon Izbânda, puţini ar fi anticipat că la Jurilovca echipa antrenată de Vasile Inge va face eforturi zadarnice să caute poarta lui Prodan, portarul de la Razim.

 

Cu doar 13 jucători adunaţi cu mare greutate pentru acest meci important (gazdele au avut doar două rezerve), Razim Jurilovca a dat lovitura de graţie liderului în min. 10 prin Dan Marius, probabil cel mai bun mijlocaş central din Liga a IV. După golul roşcatului număr 10 de la Razim, oaspeţii aveau să mai primească o lovitură: Ababei, atacantul de conjunctură de la Izbânda, primea al doilea galben şi eliminare încă de la mijlocul reprizei şi Izbânda avea să se chinuie în zece până la final. În absenţa lui Niţor şi Mărginean, Izbânda a cedat jocul mai uşor decât se anticipa iar pe final de meci, Dragomir, omul bun la toate de la Jurilovca, avea să închidă tabela la 2-0 pentru gazde şi să detroneze un lider până atunci cu victorii pe linie.

 

La Casimcea, Unirea şi-a luat punctele în meciul cu Granitul, scor 5-2, iar la Niculiţel echipa Sarica a bifat şi ea o victorie de trei puncte, primele din clasament după 5-4 cu Gloria Agighiol, singura echipă cu zero în Liga a IV-a.

 

Meciuri cu scântei la Sarichioi (Pescăruşul – Triumf 3-1) şi la Frecăţei (Viitorul – Hamangia 3-4) şi mai liniştite la Somova unde Naţional a făcut scor de tenis, 6-2, cu Tractorul Horia, şi, surprinzător, la Slava Cercheză şi Stejaru unde scorul a fost acelaşi, 2-1. Pentru Luceafărul în meciul cu Troesmis şi respectiv pentru Arrubium în deplasarea contra Săgeţii.

 

Meciul care decide campioana de iarnă se joacă la sfârşitul acestei săptămâni între Izbânda M. Kogălniceanu şi Unirea Casimcea, echipele care ocupă, în ordine inversă, primele două locuri din clasament urmate pe podium de Pescăruşul Sarichioi.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

magazinul lui Luca

Eu vreau sa invat sa vand

Gura Portitei blog - Gura Portitei sezon 2014 - Portita 2014

Gura Portitei 2014 . Cazare Gura Portitei 2014. Portita 2012.Un blog pentru cei indragostiti de acest loc si nu numai

Hapi. Riverwoman

Lift up the receiver, I'll make you a believer

Transport Gura Portitei Salupa Gura Portitei 0723.792.077 Salupa Gura Portitei Jurilovca Gura Portitei

Transport Gura Portitei salupa Gura Portitei 0723.792.077 transport jurilovca gura portitei salupa gura portitei .Excursii Delta Dunarii transport Gura Portitei

PSDJurilovca

"PE PRIMUL LOC ESTE OMUL"

Jurilovca online - Comuna Jurilovca -Rusi lipoveni Jurilovca

Jurilovca - Comuna Jurilovca - Rusi lipoveni in Jurilovca-Lipoveni din Jurilovca - traditii si actualitatea rusilor lipoveni

Locuri de munca

Just another WordPress.com weblog

Ecomami - scutece refolosibile, marsupii ergonomice, chestii eco si alte copilarii

Un blog pentru eco-mamici, eco-bebelusi si eco-pitici. Despre scutece refolosibile, despre haine din materiale organice, despre produse cosmetice naturale si nu numai.

%d blogeri au apreciat asta: