Publicat de: jurilovca | Iulie 18, 2012

Voi cum votati?


Anunțuri

Responses

 1. P.S. Am scris anumite substantive proprii cu litera mica nu din nestiinta…
  Prezidentul si ai lui au pierdut si acest semn minimal de respect.

 2. A jigni, a umili, a dispretui sunt verbele preferate (şi proferate) ale ,,puscariabilului” basescu. Dincolo de toata saracia, de taieri salariale, de tiganeala şi tigania lui, asta nu i se poate ierta: dispretul fata de romani…Asta au preluat toti pedeleii. Si din postarile lui joe emana acelasi dispret si ura( ,,prosti”, ,,microcefali” etc). Limbajul basescian al asa-numitului joe nu este suburban, ci subuman. Nu s-a uitat la B1, dar are un model moral şi lingvistic demn de (c)urmat. Noi, astialalti, (asta a facut base, ne-a dezbinat: pedelei si restul Romaniei) nu jignim, nu aruncam cu venin, nu improscam saliva vorbelor. Vorba aceea: Cand vorbesti cu un dobitoc, asigura-te ca nici el nu face acelasi lucru.

 3. sunt total de acord cu joe , deci raspunsul este nu

 4. Apropo, a mai fost un referendum acum ceva timp, pentru reducerea numarului de parlamentari si Parlament unicameral.

  Copy-lotul, Chucky si Felix s-au p***t pe rezultatele acelui refendum. Asa ca eu boicotez referendumul asta. Eu si familia mea NU MERGEM LA VOT. Exact asa cum ne indemnau Iliescu si Bombonel la referendumul precedent.

  Si nu mai bagati abureala cu incalcarea Constitutiei, CCR a zis clar ca nu sunt dovezi de incalcare (grava, ne-grava, roz, rece) a Constitutiei, dar pentru ca sa vezi asta trebuie sa inchizi Antena3 si sa te duci tu sa citesti ce a scris. Ceea ce nu poti sa faci daca esti fan Felix turnatorul, ca n-ai capacitatea mintala necesara.

  • Ce vă mai place „hăhăiala” Joe, marinus și alții care nu ați mers la vot sau ați spus nu!
   Așa cum a spus și zina nu mergi la vot, nu exiști. Asta arată lașitatea vostră și a celui care v-a spălat creierul. Băse care se lăuda că se întoarce la popor nu s-a mai întors. Săracu. S-a speriat.
   Ce-o să faceți voi dacă s-ar introduce votul obligatoriu? Nu mai puteți să boicotați.

   Nu cumva ești vechiul „Tomis”? Oricum gândești la fel. Parcă sunteți injectați de Băse și ai lui. Sunteți din povestea cu „regele în pielea goală”. Așa că nu știu la cine-i neuronul mai redus.

   Poate vă trebuie ca cineva să vă deschidă ochii? Poate vă mai trebuie încă doi ani de circ și intrigi ale lui Băse ca să vă convingeți ce fel de personaj este ăsta?
   Da oricum pentru voi ăștia „perfecții, cinstiții și corecții” aproape 8 mil. de oameni care au spus DA nici nu contează.

   Apropo, Joe vreau și eu salariul (sau măcar jumate) pe care-l au cei din Grecia și Spania și mor de criză. Cred că și tu-l vrei. Se vede cât de îmbuibat ești de propaganda băsistă chiar dacă te lauzi că nu te uiți la TV. Minți cu nerușinare!

 5. Inca o chestie. Pana acum 2 luni spuneau la Antena3 ca Basescu a izolat international Romania, ca toata lumea il respinge, ca stiu ce. Mai tineti minte, nu?

  Acum brusc vad ca toata Europa ii ia partea, si nu doar lui ci statului de drept amenintat de USL. Deci se pare ca nu era asa de izolata Romania, nu? V-au mintit astia la Antena3 in permanenta in ultimii 8 ani si voi ati mancat cu polonicul tot ce v-au spus ei. Si, preventiv, ii recomand sa suga celui care imi zice de B1, nashu’, ma-sa, pentru ca eu nu ma uit la televizor si nu imi trebuie sa-mi spuna unul ce sa gandesc, imi formez singur opiniile urmarind ce se intampla in tara, nu ce-mi zic gadea, ciutacu si badea. Antena3 este o mare de rahat, si toti astia care va uitati la postul ala sunteti plin de acelasi rahat.

  Lui „cogito ergo sum”, legat de „ne-a facut slugi ai Europei, fara demnitate”.
  Basescu a fost presedintele care a readus demnitatea Romaniei pe plan extern, ai aici un minut care spune tot: http://www.youtube.com/watch?v=g76venlIl5I
  Plus ca Merkel l-a sunat pe el, nu pe Ctrl. V Ponta. Asadar, si tu sugi, ca postac USL-ist ce esti.

 6. Stau cat mai departe de sectiile de vot. Cei lobotomizati de Antena3 nu pot decat sa voteze DA.

  Calicul nu poate sa vada decat „ne-a taiat salariile”, nu poate sa vada „daca nu taia ajungeam mai rau decat Grecia si Spania”. N-am ce sa argumentez, trebuie sa fii prost de bubui sa crezi ca Basescu a taiat salariile doar asa, din rautate. Dar na, este plin de prosti pe aici. La privat (acolo unde eu lucrez eu) salariile s-au taiat inainte sa se taie la bugetari, si acolo nu plange nimeni cu lacrimi de crocodil „diktatoru kior m-ia taiat salariuuuuu” daca se stie ca peste tot in Europa si State este criza. Cu impozitele celor de la privat se platesc salariile la bugetari, microcefalilor. Daca nu este de unde, de unde sa va dea? Hai sa ne imprumutam la infinit, sa intre tara in faliment.

 7. Eu voi merge la vot, pentru ca astfel arat ca exist! Chiar nu accept sa ma anuleze un partid, ordonandu-mi sa nu votez.
  Parafrazand o celebra maxima: Votez, deci exist!
  Exist, deci votez!

 8. Veniti la vot duminica!
  Nu trebuie sa fiti indiferenti!
  Nu respectati jocul lui Base și ai lui!
  Ajung 8 ani de circ prezidential!
  Cred ca ne dorim si altceva.

 9. Duminica voi vota ,,Dreptate și Adevar,, adica DA!
  Cu acest slogan ne-a inselat Basescu in 2004, tot cu asta sa plece!

 10. Ca sa stiti cum trebuie sa votati la referendum sau de ce Base e cel mai mare Pinocchio al tuturor timpurilor.

  Pe 29 martie 1992, la Sala Polivalentă din Bucureşti, Bogdan Niculescu Duvăz şi Radu Berceanu pun primele trepte ale ascensiunii socialistului Traian Băsescu. De fapt, le fură. Fiind ultima zi a Convenţiei Naţionale a FSN, cu un prezidiu prestabilit şi cu agenda clară a îndepărtării lui Ion Iliescu de la conducerea partidului, Duvăz şi Berceanu au o idee care salvează adunarea de la ţigăneală: iau toate scările care duceau din sală pe scenă, la microfoane şi scandal. Ion Iliescu nu mai poate ajunge să ia cuvântul şi priveşte stupefiat cum sala votează un nou preşedinte al FSN, pe Petre Roman, susţinătorul moţiunii „Viitorul azi“. Iliescu şi cei din jurul său nu acceptă lovitura de scenă şi, pe 28 iunie, lansează oficial FDSN (Frontul Democrat al Salvării Na­ţionale). Dar asta este altă poveste.

  Alegerile generale din 1992 plasează FSN pe al treilea loc în Parlament, după FDSN şi CDR. Poziţia aceasta aduce 18 mandate de senator şi 43 de mandate de deputat pentru FSN, printre care şi primul mandat de deputat al lui Traian Băsescu. Pentru că nu se înţelege pe posturi cu FDSN, FSN intră în opoziţie, iar România este guvernată de „Patrulaterul roşu“ format din FDSN, PRM, PUNR şi PSM. În 29 mai 1993, fuzionând cu Partidul Democrat prin absorb­ţie, FSN îşi schimbă numele în Partidul Democrat – fost FSN. În acelaşi an, FDSN se transformă în PDSR (Partidul Democraţiei Sociale din România). Sub condu­cerea lui Petre Roman, cu un Traian Băsescu în plină ascensiune în partid, PD se înscrie pe drumul socialismului modern. Alianţele făcute de partid între 1993 şi 1994 poartă numele Alianţa Social-Democrată (prin care PD înghite Partidul Democrat al Muncii) şi, mai apoi, Uniu­nea Social-Democrată – împreună cu Partidul Social-Demo­crat Român. Sub numele Uniunea Social-Democrată, PD (fost FSN) participă la alegerile din 1996 şi intră la guvernare alături de CDR şi UDMR.

  Folosind relaţiile internaţionale ale lui Petre Roman şi alianţa cu Partidul Social-Democrat Român, tot în 1996, PD este primit în Internaţionala Socialistă, în dauna PDSR. Mai mult, timp de nouă ani, cât a făcut parte din Internaţionala Socialistă, PD s-a poziţionat ca veritabil partid social-democrat, unicul de acest fel din România, zădărnicind orice încercare a PDSR de a accede în această organizaţie. Fiind perceput ca un puternic partid socialist/social-democrat, PD primeşte sarcina de a organiza la Bucureşti, în 1999, întrunirea Comitetului Interna­ţionalei Socialiste pentru Europa Centrală şi Răsăriteană.

  Guvernarea PD alături de CDR şi UDMR marchează începutul ascensiunii de neoprit a lui Traian Băsescu şi dă primele semne asupra caracterului distructiv al acestuia. În Guvernul Ciorbea, Traian Băsescu devine pentru a treia oară ministru al Transporturilor (după un mandat similar în Guvernul Roman şi unul în Guvernul Stolojan). Coabitarea cu şeful Guvernului devine, însă, imposibilă, după ce Traian Băsescu este actor principal în „Scandalul Apartamentul”, o listă de membri ai PD care au ocupat ilegal locuinţe de protocol între 1992 şi 1996, deşi funcţiile deţinute nu le mai permiteau acest lucru. Lupta lui Traian Băsescu pentru propria locuinţă de la stat şi pentru beneficii nemeritate duce, după ameninţări cu intrarea în opoziţie, la demiterea lui Victor Ciorbea, în februarie 1998. Ciorbea şi PNŢ-CD se pregăteau să iasă nu doar de la guvernare, ci şi din istorie, în timp ce Traian Băsescu mai obţine două mandate de ministru al Transporturilor, în guvernele Radu Vasile şi Mugur Isărescu. La sfârşitul lui 2000, Traian Băsescu avea cinci mandate de ministru al Transporturilor, întinse pe şase ani, şi nici un kilometru de autostradă construit sau contractat.

  Cu moţiunea „România puternică, România Social-De­mocrată“, Traian Băsescu devine preşedintele PD în 2001, înlăturându-l pe Petre „Eşti cel mai bun” Roman. După mătrăşirea acestuia, PD mai face o mutare-surpriză, absorbind Partidul Naţional Român (fost Noua Românie) al lui Virgil Măgureanu, fost şef al SRI şi fost ofiţer de Securitate. Măgureanu n-a venit cu mâna goală în PD, ci cu o gaşcă de tineri securişti din Alba, cu know-how-ul mânuirii de dosare şi al ascultării de telefoane, cu banii fraţilor Păunescu şi cu o foarte mare parte dintre naţionaliştii de stânga din PUNR.

  Aliat cu PNL pentru a ajunge la putere, lucru ce nu i-ar fi reuşit fără alianţa cu fostul colaborator al Securităţii Dan Voiculescu, Traian Băsescu ajunge preşedinte al României în 2004 şi impune o guvernare a alianţei D.A., în ciuda rezultatului de la alegeri. În 2006, Traian Băsescu rupe din PNL o aripă solidară cu o altă turnătoare a Securităţii, Mona Muscă. Aripă pe care o şi înghite în 2007, formând PDL.

  Deşi astăzi pozează în om de dreapta, Traian Băsescu a menţinut PD în Internaţionala Socialistă până în 2005, când a simţit că popularii europeni sunt mai pe val. Deşi se dă mare luptător anticomunist şi antisecurist, întreg partidul său este creat, adus la putere şi întărit doar cu ajutorul securiştilor şi al comuniştilor. Cum reuşeşte un membru al Internaţionalei Socialiste, care în opt ani de mandat n-a luat măsuri de dreapta, să fie idolul tuturor celor care se declară „adevăraţi susţinători ai dreptei“ rămâne un mister, încă unul, al uriaşei mistificări care este transformarea lui Traian Băsescu din comunist cu aplecări securistice în cel mai bun produs al intelighenţiei neoliberale.

  Preluare din „Cațavencii”, nr. 28 (55) din 18-24 iulie 2012

 11. spun nu la referendum

 12. As mai adauga la lista:
  -ne-a dezbinat,ne-a facut sa ne uram: grasi(privati) si slabi(bugetari)
  -ne-a facut slugi ai Europei, fara demnitate
  -ne-a mintit (ca nu e criza, ca nu se taie niciun venit)
  -ne-a batjocorit cu hahaiala lui,
  – a incalcat Constitutia, depasindu-si atributiile: a avut control asupra guvernului si asupra Parlamentului: legile care s-au dat au fost comandate de el ( Legea Educatiei, Codul Muncii)
  -nu a avut rol de mediator, dimpotriva a semanat ura si dispretul
  -a polarizat Romania
  Mai sunt si altele…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

magazinul lui Luca

Eu vreau sa invat sa vand

Gura Portitei blog - Gura Portitei sezon 2014 - Portita 2014

Gura Portitei 2014 . Cazare Gura Portitei 2014. Portita 2012.Un blog pentru cei indragostiti de acest loc si nu numai

Hapi. Riverwoman

Lift up the receiver, I'll make you a believer

Transport Gura Portitei Salupa Gura Portitei 0723.792.077 Salupa Gura Portitei Jurilovca Gura Portitei

Transport Gura Portitei salupa Gura Portitei 0723.792.077 transport jurilovca gura portitei salupa gura portitei .Excursii Delta Dunarii transport Gura Portitei

PSDJurilovca

"PE PRIMUL LOC ESTE OMUL"

Jurilovca online - Comuna Jurilovca -Rusi lipoveni Jurilovca

Jurilovca - Comuna Jurilovca - Rusi lipoveni in Jurilovca-Lipoveni din Jurilovca - traditii si actualitatea rusilor lipoveni

Locuri de munca

Just another WordPress.com weblog

Ecomami - scutece refolosibile, marsupii ergonomice, chestii eco si alte copilarii

Un blog pentru eco-mamici, eco-bebelusi si eco-pitici. Despre scutece refolosibile, despre haine din materiale organice, despre produse cosmetice naturale si nu numai.

%d blogeri au apreciat asta: