Publicat de: jurilovca | Mai 4, 2012

Hotararea Adunarii Generale C.R.L.R 21.04.2012


In 21 .04.2012 Colegiul Director in sedinta din Ghindaresti au hotarat :

– Admiterea adeziunilor Comitetului de initiativa condus de Malihin Policarp

– A fost recunoscuta adunarea generala din 01.04.2012, cu noua conducere aleasa.

– S-a stabilit termenul intre 3-8.05.2012 de predare a sediului Comunitatii Rusilor Lipoveni din Jurilovca.

Aceasta hotarare apare si in Consiliul Director si va fi publicata si in ziarul Zorile , editia de Mai.

Aceasta decizie este cu titlu executoriu.

 

sursa : C.r.l.r Jurilovca

Anunțuri

Responses

 1. ,,Lipoveni,din toata lumea,uniti-va”-asta trebuie sa fie deviza tuturor!

 2. Prosti sunt pescari ca apleaca urechia la ce spune Malihin,va realiza el ce au realizat si alti ,, NIMICA „

 3. NU-I MAI PACALITI PE PESCARI CA NU VOR MAI PLATI TAXE SI CA VOR PESCUI CA IN ANII 47.STITI CA NU DEPINDE DE D-VOASTRA.NU MAI PACALITI CETATENII IN SPECIAL PESCARII.CONSILIUL JUDETEAN NU VA VA FACE O LEGE NUMAI PERSONAL PT D-VOASTRA D-LE MALAHIN.
  ATI SPUS CA VETI FACE UN DRUM CENTURA PENTRU MASINI DE MARE TONAJ.CE VA FACETI,L-A REALIZAT DEJA VLACIU.V-A RAMAS PUTIN DE FACUT SI PUTIN……………….LASATI-I PE ALTI SAU TOT PE VLACIU

 4. IN NUMELE TUTUROR MEMBRILOR COMUNITATII RUSILOR LIPOVENI
  O INTREBARE ADRESATA D-LUI MALAHIN POLICARP
  –ATI AVUT CE ATI AVUT CU D-UL LAZAROV DIN COMITETUL DIRECTIV,DAR CE ATI AVUT CU CEILALTI DE I-ATI IZGONIT CA PE NISTE CAINI VAGABONZI.
  SUNT LIPOVENI JURILOVCEI NASCUTI SI CRESCUTI NU CA D-VOASTRA LIPOVEAN DE BUCURESTI?STIATI CA SI LAZAROV E LIPOVEAN DE BUCURESTI?SA NU FITI DEMN DE CEEA CE ATI FACUT.PENTRU FUNCTIE NU V-A INTERESAT NIMIC SI NICI NU ATI STAT SA VA GANDITI NICI MACAR UN MINUT CA PROBABIL CEILALTI MEMBI AU FOST DOAR NISTE VICTIME.

 5. Titlul acestiu articol e putin eronat , sau ceva mai mult… Deja in toate stirile de pe acest blog apar ca desfasurate vreo 3 Adunari Generale, cand in mod normal se poate desfasura numai una intr-un an calendaristic. Care dintre ele sa fie luata de buna, cine stie????
  Iar actiunea din 24. 04. 2012 de la Ghindaresti a fost de fapt doar o sedinta a Consiuliului Director si se desfasoara in fiecare luna…

 6. Mam nascut si crescut in Jurilovca si copii mei cresc in jurilovca de aia mi se rupe sufletu de ce se intimpla in comuna dar nu avem ce face pina nu ne schimbam mintalitatea pina nu vom invata sa ne apreciem uni pe alti inloc sa ne mincam intre noi ,nu va fii nimic bun in comuna si cu primar si fara pina ce noi ca oameni nu vom invata sa fim o comunitate unita . Imi cer scuze ,,Adevar ” dar me frica sami dau numele ,poate dupa alegeri voi folosi numele real nu un pseodonim . O zi buna tuturor

  • dupa alegeri multi viteji se arata.
   ar trebui sa va schimbati mentalitatea nu „mintalitatea”

 7. daca erau lipovenii di sarichioi problema statea altfel.nu uitati ca aici suntem in jurilovca

  • bravo mare dreptate ai …in Jurilovaca problemele se vorbesc pe la colturi , niciodata nam stiut sa fim uniti …mare pacat

   • MA BUCUR CA MA APROBI,DOMNULE(D-NA) JURI.
    M-AS BUCURA SA AFLU CINE ESTI CU ADEVARAT.
    AS INTELEGE CA ESTI INTR-ADEVAR TRUP SI SUFLET PENTRU COMUNA NOASTRA,,JURILOVCA;;

 8. Dragi concetateni,Duminica, 27 mai, ora 11,00 la caminul cultural vine deputatul Miron Ignat.Daca aveti probleme de discutat, intrebari, e o ocazie sa ne facem auziti.Dincolo de optiunile politice, de partidele din care sintem sau nu, indiferent cu cine votam, suntem lipoveni si trebuie sa ne pese de ce se intampla.

  • Lui Miron Ignat nu i-a pasat. El nu a vrut sa auda in ultimii 12 de problemele din Jurilovca – desi i-au prezentate. Chiar si-a schimbat atitudinea?

   • Nu stiu cit de mult sa schimbat Miron Ignat dar Malihin in nici un caz tot ahtiat dupa putere este nusi da seama ca a esit la pensie din armata tot sa dea ordine vrea sar putea so ia in…. nui dau mai mult de 10% di voturi cu indulgenta …. o gindire mai proasta ca a lui nam vazut ,daca tot a reusit sal de_a pe Lazarov jos trebuia sa propuna un tinar lipovean la candidatura de primar si sal vegheze di numbra ar fi avut un
    succes garantat

 9. Sediul sigilat e de rasul lumii si e o situatie penibila in care a ajuns CRLR Jurilovca. Lupta prosteasca dintre Lazarov si Malihin se face in ochii orbiti ai rusilor-lipoveni, corecti si demni, care ar putea sa reprezinte cu mandrie comunitatea. Din pacate stau pe margine si de aceea sediul este sigilat peste tot, mai ceva ca-n filmele cu crime. Sediul n-a fost predat a fost luat cu forta.
  Culmea culmilor este ca intre 20 de poze cu Malihin troneaza si 2 poze cu Vlaciu. Ce sa creada un simplu cetatean? Are comunitatea 2 candidati la primarie? Sau e si Lazarov al treilea?
  Do svidanija!

  • Lazarov e „din umbra”

 10. Am avut ocazia sa rasfoiesc editia de mai a periodicului Zorile, nu am vazut nimic despre decizia Consiliului Director. Ce sa credem si pe cine???
  Deocamdata am vazut sediul SIGILAT si nu predat. Ce sa creada un simplu cetatean?

  • Cetatenul simplu nu trebuie sa creada, trebuie sa gandeasca.
   Malihin in disperarea lui de asi gasi un partid din partea caruia sa candidedeze si in naivitatea lui (pentru rememorare – scurtul mandat de vice primar, mandat incomplet de consilier) – a facut „pact cu diavolul”, respectiv Consiliul Director CRLR, care nu va ezita sa-i aplice acelasi tratament ca PDL. Se vor gasi motive: nu a avut rezultate asteptate la alegeri, Adunarea Generala din Jurilovca nu afost tocmai statutara, procesul intentat de Lazarov ar putea costa prea mult organizatia.

   • Ca bine mai zici.
    Malihin pana sa ajunga la comunitate a batut pe la usile la mai toate partidele. Din fericire fara succes. Comunitatea a fost una dintre ultimile alegeri ale sale. Oare ce spune asta? Chiar iubeste el comunitatea sau pe lipoveni? Sau doar banu si functia?
    L-ati ales pe Malihin doar ca sa-l dati jos pe Lazarov, dar cu asta nu ati rezolvat problema marii dezbinari a rusilor-lipoveni din Jurilovca. Mai ganditiva dragi alegatori si mai ales sustinatori.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

magazinul lui Luca

Eu vreau sa invat sa vand

Gura Portitei blog - Gura Portitei sezon 2014 - Portita 2014

Gura Portitei 2014 . Cazare Gura Portitei 2014. Portita 2012.Un blog pentru cei indragostiti de acest loc si nu numai

Hapi. Riverwoman

Lift up the receiver, I'll make you a believer

Transport Gura Portitei Salupa Gura Portitei 0723.792.077 Salupa Gura Portitei Jurilovca Gura Portitei

Transport Gura Portitei salupa Gura Portitei 0723.792.077 transport jurilovca gura portitei salupa gura portitei .Excursii Delta Dunarii transport Gura Portitei

PSDJurilovca

"PE PRIMUL LOC ESTE OMUL"

Jurilovca online - Comuna Jurilovca -Rusi lipoveni Jurilovca

Jurilovca - Comuna Jurilovca - Rusi lipoveni in Jurilovca-Lipoveni din Jurilovca - traditii si actualitatea rusilor lipoveni

Locuri de munca

Just another WordPress.com weblog

Ecomami - scutece refolosibile, marsupii ergonomice, chestii eco si alte copilarii

Un blog pentru eco-mamici, eco-bebelusi si eco-pitici. Despre scutece refolosibile, despre haine din materiale organice, despre produse cosmetice naturale si nu numai.

%d blogeri au apreciat asta: